LONGO PALMARINI ARCHITECTURE & PARTNERS
Share
Back
Architecture home-featured Interior

Vallauris

  • Location: Vallauris - France

Scroll

More info

Type of project
Residential

Location
Vallauris - France

Date
2017

Size
500 smq

Client
Private client

Status
Executed

Copyright
© copyright G.Longo A.Palmarini all rights reserved

Photos
Roberto Raisoni

Details

Total renovation of a Villa on the French hills of Cannes, in Vallauris precisely.

The intervention has safeguarded the existing structure of the house by modifying exclusively the morphology of the staircase that becomes the real protagonist of the project. Open spaces but well-defined by semi-transparent wings, light and light tones give way to the light of being the absolute protagonist, the view of the garden and the swimming pool that stands out on the sea are an integral part of the renovation project.

error: Content is protected !!